Hygli.dk er en dansk hjemmeside lavet i slutningen af 2018. Hjemmesiden er lavet med henblik på at informere danskerne om alle de brætspil der findes. Hjemmesiden indeholder anmeldelser, spilleregler, relevant information og nyheder om både nye og gamle brætspil. Brætspil har i lang tid været et populært fænomen og er trender lige for tiden. Flere danskere er begyndt at købe brætspil for at bruge mindre tid på elektronik og mere tid på familie/venner/bekendte – og det er vi glade for!

Målet med hjemmesiden er at få flere danskere til at indse, at brætspil er en fantastisk mulighed for at hygge sig med familie, venner og bekendte.

Hvem er vi?

Vi er en række dedikeret brætspils-fanatikere, som udarbejder brætspil anmeldelser. Vi lever og ånder for brætspil, og vi elsker at dele ud af vores erfaring og information her på siden. Fælles for os alle er, at brætspil er vores store hobby. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på:

kontakthygli@gmail.com

Hvis du gerne vil annoncere på hygli.dk, så læs mere om det på vores underside om annoncering.

Bliv skribent

Vi er altid på udkig efter nye skribenter til hjemmesiden. Det eneste krav er, at du har en stor passion for brætspil. Så hvis du gerne vil kombinere journalistik med din passion, så skriv til os på mail. Det er et lønnet job at være skribent for Hygli.

Reklamebeskyttelse