Ansvarsfraskrivelse

Hjemmesidens indhold er baseret på egen erfaring og 3. parter. Derfor kan vi ikke garantere rigtigheden af indholdet på hjemmesiden. Vi fralægger os derfor ethvert ansvar med hensyn til nøjagtighed, fuldstændighed, aktualitet, egnethed og gyldigheden af indholdet, som er præsenteret på denne hjemmeside. Vi fralægger os også ethvert ansvar for eventuelle fejl, udeladelser, forsinkelser eller tab, som indholdet måtte medføre.

Nyhedsbrev og kommentering

Tilmelder du dig nyhedsbrevet eller kommenterer på vores indhold, får vi adgang til din e-mail. Din e-mail bliver ikke solgt eller videregivet.

Affiliate links og ads

Vi benytter os af affiliate links og klikads for at holde hjemmesiden kørerende. Det bør understeges, at når du foretager et køb via vores affiliate links, så bliver prisen på dit køb IKKE dyrere. Men du støtter vores hjemmeside, fordi vi får tildelt en kommission af købet. Når du klikker på vores klikads, får vi et beløb som variere alt efter, hvilken klikads reklame der er tale om. Klikads er derfor også med til at støtte hjemmesiden.