Hygli.dk er en dansk hjemmeside lavet i 2018 med henblik på at informere danskerne om alle de brætspil der findes. Hygli.dk indeholder anmeldelser, spilleregler, relevant information og nyheder om både nye og gamle brætspil. Brætspil har i lang tid været et populært fænomen og er ved at blive en trend. Flere danskere er begyndt at købe brætspil for at bruge mindre tid på elektronik – og det er vi glade for!

Målet med Hygli.dk er, at få flere danskere til at indse, at brætspil er en fantastisk mulighed for at hygge sig med familie, venner og bekendte.

Hvem er vi?

Vi er en række dedikeret brætspils-fanatikere, der står bag Hygli.dk. Vi lever og ånder for brætspil, og vi elsker at dele ud af vores erfaring og information på Hygli.dk. Nogle af os har arbejdet i brætspilbranchen i mange år, mens andre bare er brætspils-elskere. Fælles for os alle er, at brætspil er vores store hobby.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på: kontakthygli@gmail.com

Hvis du gerne vil annoncere på Hygli.dk, så læs mere om annoncering på Hygli’.

Bliv skribent

Vi er altid på udkig efter nye skribenter til Hygli, der har en ligeså stor passion for brætspil som os. Så hvis du gerne vil kombinere journalistik med din passion, så skriv til os på mail. Det er et lønnet job at være skribent for Hygli.

Et sundt arbejdsmiljø